Osnovnoškolski program namijenjen je djeci od 8 do 14 godina starosti, odvija se tijekom školske godine kroz nekoliko ciklusa. Polaznici/e koji se prijave za sudjelovanje pohađaju cijeli ciklus. 

Prvi dio programa u listopadu provodi se u prostoru POGONA – Zagrebačkog centra za nezavisnu kulturu i mlade na adresi, Trnjanska struga 34, dok će se jedna radionica u studenom održati u Multimedijalnom institutu – klubu MaMa, Preradovićeva ulica 18Program Filmske početnice besplatan je za sve.

Program Filmske početnice besplatan je za sve.


PRIJAVE

Informacije o javnom pozivu za prijave na novi ciklus objavljujemo na našim stranicama, koji je otvoren do popunjenja grupe. Ukoliko dođe do popunjavanja grupe, pribilježavamo vas za idući ciklus radionica te obavještavamo o njihovom održavanju.

Za prijavu je potrebno preuzeti i poslati ispunjen OBRAZAC  na filmskapocetnica@restarted.hr, po prijavi dobivate sve informacije.


MEDIJSKI LABORATORIJ

Radionica je namijenjena djeci od 10 do 12 godina.

Datum i vrijeme održavanja:

2.10. nedjelja (12:30-14:30) – zvuk, video
9.10. nedjelja (12:30-14:30)– zvuk, video
16.10. nedjelja (12:30-14:30)– zvuk, video
6.11. nedjelja (12:30-14:30)– montaža

Predavači: Tin Dožić, Vanja Babić, Vanda Kreutz

Kombinirajući razne medije i tehnologije (dijaprojektor, grafoskop, CRT televizori, walkman, kazete, mikrofon, kamera, mikseta, razne leće, filteri, light box…) stvorit ćemo medijski laboratorij u kojem će nastati materijali pomoću kojih ćemo saznati kako se objekti u filmu sami kreću, osvijestiti važnost i postojanje zvuka u filmu. Slušat ćemo zvukove koji nas okružuju, zabilježavati što čujemo, slušamo i proizvodimo. Proizvedene slike i zvukove spajati ćemo u vlastitu priču te je ispričati kroz film i umjetničku knjigu.


 

#footer_two.span4 { min-width: 100%; }