Znate li kako nastaje iluzija pokreta? Želite li s nama osluškivati predmete i izraditi vlastitu zvučnu kulisu? Ukoliko imate između 9 i 11 godina, takve i mnoge druge eksperimente u filmu možete istraživati na posebnom ljetnom izdanju Filmske početnice. Potrebno je samo što prije prijaviti se i osigurati svoje mjesto na filmskapocetnica@restarted.hr!

aaaa

Radionice su namijenjene djeci od 9 do 11 godina starosti. Besplatni ciklus radionica održavat će se od ponedjeljka do srijede u razdoblju od 26. lipnja do 4. srpnja u prostoru POGONA – Zagrebačkog centra za nezavisnu kulturu i mlade na adresi Mislavova 11. Kroz šest dana radionica eksperimentirati ćemo sa slikom, zvukom, pokretom, montažom; osnovnim principima filmskog trika u druženjima od 13 do 16 sati s voditeljima Vandom Kreutz, Tinom Dožićem i Sandrom Bastašić.

Za prijavu je potrebno preuzeti i poslati ispunjen OBRAZAC  na filmskapocetnica@restarted.hr, po prijavi dobivate sve informacije.

Program je financiran sredstvima Hrvatskog audiovizualnog centra, Društva hrvatskih filmskih redatelja i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Program je besplatan.

#footer_two.span4 { min-width: 100%; }