Osnovnoškolski program namijenjen je djeci od 8 do 10 godina starosti, odvija se tijekom školske godine kroz ciklus od 18 radionica podijeljenih na 6 tematskih cjelina. Polaznici/e koji se prijave za sudjelovanje pohađaju svih 18 radionica tj. cijeli ciklus. 

Program se provodi dva puta tjedno – ponedjeljkom i srijedom od 17 do 18 sati  u prostoru POGONA – Zagrebačkog centra za nezavisnu kulturu i mlade na adresi Ulica kneza Mislava 11.

Program Filmske početnice besplatan je za sve, kako bismo osigurali redovito pohađanje programa s roditeljima sklapamo sporazum kojim se obvezuju na 200,00 kuna kotizacije koji se vraća ukoliko dijete koje polazi program ne izostane s više od dvije radionice.


PRIJAVE

Informacije o javnom pozivu za prijave na novi ciklus objavljujemo na našim stranicama, koji je otvoren do popunjenja grupe. Ukoliko dođe do popunjena grupe, pribilježavamo vas za idući ciklus radionica te obavještavamo o njihovom održavanju.

Za prijavu je potrebno preuzeti i poslati ispunjen OBRAZAC na filmskapocetnica@restarted.hr, po prijavi dobivate sve informacije.


Detaljan raspored radionica:

raspored-radionica

#footer_two.span4 { min-width: 100%; }