Predškolski program namijenjen je djeci od 5 do 7 godina starosti, odvija se tijekom cijele godine kroz nekoliko ciklusa koji se sastoje od ukupno 6 tematskih radionica. Polaznici/e koji se prijave za sudjelovanje pohađaju svih šest radionica tj. cijeli ciklus. 

Program se provodi kroz šest termina nedjeljom od 10 do 11 sati u prostoru POGONA – Zagrebačkog centra za nezavisnu kulturu i mlade na adresi Ulica kneza Mislava 11.

Program Filmske početnice besplatan je za sve, kako bismo osigurali redovito pohađanje programa s roditeljima sklapamo sporazum kojim se obvezuju na 200,00 kuna kotizacije koji se vraća ukoliko dijete koje polazi program ne izostane s više od jedne radionice.


PRIJAVE

Informacije o javnom pozivu za prijave na novi ciklus objavljujemo na našim stranicama, koji je otvoren do popunjenja grupe. Ukoliko dođe do popunjena grupe, pribilježavamo vas za idući ciklus radionica te obavještavamo o njihovom održavanju.

Za prijavu je potrebno preuzeti i poslati ispunjen OBRAZAC na filmskapocetnica@restarted.hr, po prijavi dobivate sve informacije.


 

#footer_two.span4 { min-width: 100%; }